Syytä sarjatauolle? Olympialaiset näkyvät Liiga-kärjen tulevaisuudessa rajusti: ”Joukkue on hyvissä käsissä”

Tällä viikolla alkavat talviolympialaiset koettelevat Liigassa etenkin kärkijoukkue Kärppiä kovalla kädellä. Leijonissa menestystä tavoittelee oululaispoppoosta peräti kolme kärkipelaajaa, sillä mukana Pyeongchangissa ovat pakit Miika Koivisto ja Lasse Kukkonen sekä hyökkääjä Julius Junttila.

Kärpät saa tuta olympialaisten tuomat haasteet jo tiistaina, sillä joukkueen kokoonpanossa nähdään tänään mielenkiintoisia muutoksia. Seuran sivuilla kirjoitetaan mm., että Liigan pistepörssin kärki Junttilalle annetaan huilivuoro ennen olympiaturnausta.

Myöhemmin joukkuetta koetellaan vielä kovemmalla kädellä. Kärpille ottelu on viimeinen ennen kuin vastuuvalmentaja Mikko Manner sekä maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Ari Hilli sekä Junttila, Koivisto ja Kukkonen matkaavat Leijonien mukana Etelä-Koreaan olympiaturnaukseen.

Kun sivussa on sekä valmennusta että tärkeimpiä avainpelaajia, voisi joku ajatella Kärppien kokevan vääryyttä esimerkiksi sen takia, ettei kisojen aikaan Liigassa tosiaankaan ole taukoa. Mannerin mukaan joukkue on kuitenkin kisojen ajan hyvissä käsissä.

– (Valmentaja) Lauri Mikkola ottaa jo tänään vähän kapuloita haltuun. Kapteeniston kanssa ollaan käyty asiaa läpi, ja joukkue on hyvissä käsissä. Joukkueessa on niin paljon hienoja persoonia, että he tulevat täällä vetämään varmasti ihan täysillä, ja pitämään kiinni siitä hyvästä jutusta mikä meillä on käynnissä. Siitä ei tarvitse paljoa huolehtia, Manner vakuutteli seuran sivuilla.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka oululaiset aikanaan pärjäävät ilman tärkeimpiä pelaajiaan. Ennen kisojen aikaisia koitoksia Kärpät kohtaa tiistaina kotonaan liigajumbo Sportin.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.