JYP-Kärpät
Tiistaina 13.2 klo 18.30
Liiga

Tiistai-iltana yhteen iskevät kotimaisen Liigan mestaruudesta tällä kaudella taistelevat JYP ja Kärpät. Kumpi joukkueista poistuu voittajana?

Runkosarjan voiton jo käytännössä varmistunut Kärpät pystyy vajaamiehisenäkin kaatamaan JYPin. Mr.Greenin kautta saat loistavan kertoimen tasoitusvedolle ja päälle 50€ ilmaisvedot!

Kärpät +1 – kerroin 2.00! Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

JYP voitti viime viikolla upeasti jääkiekon CHL-mestaruuden. Voitto oli myös rahallisesti arvokas, sillä joukkue kuittasi humat 300 000€ mestaruudesta. Paluu arkeen ei ole ollut helppo, vaan joukkue hävisi tylysti Ilvekselle viime perjantaina 3-6 lukemin. Lauantain revanssissa keskittyminen olikin jo sitten paremmin kohdillaan ja JYP voitti 5-1. Joukkue taistelee pudotuspelien kotiedusta edelleen tiukasti, kun HIFK vaanii kahden pisteen päässä.

Kärpät pääsee otteluun kahden ottelun voittoputksessa, mutta nyt vastus kovenee kertaheitolla, kun viime viikolla joukkue kaatoi Jukurit ja Sportin. Runkosarjan voitto on jo käytännössä taskussa, ja parin voiton myötä myös virallisesti. Runkosarjan loppua häiritsee hieman Etelä-Korean olympialaiset, jonne Kärpistä matkustivat mm. Julius Junttila ja Lasse Kukkonen. Joukkueella on nyt hyvä aika peluuttaa nuoria lupauksia ja testata erilaisia ketjukoostumuksia.

Arvio

JYP on ailahdellut enemmän tai vähemmän koko vuoden, ja CHL-mestaruus voi vieläkin vaikuttaa osan pelaajien alitajunnassa. Vaikka Kärpät onkin menettänyt olympialaisiin runkomiehiään, on se osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvin myös tiukoissa paikoissa ja taustalta löytyy tukku nälkäisiä lupauksia. Kotikentästä huolimatta pelisuositukset kääntyvät tasoitusvedolla vieralijoille, jotka näyttävät viimeistään nyt epäilijöille, että miksi heidän joukkueensa on runkosarjan ylivoimaisessa kärjessä.