Hirmuvahvistus! Jetsin supertähti palasi harjoituksiin – heti Patrik Laineen rinnalla

© Kuva: Getty Images

Loukkaantuneena ollut hyökkääjä Mark Scheifele on jälleen pelikunnossa.

Winnipeg Jetsin kanadalaistähti otti keskiviikkona täysipainoisesti osaa harjoituksiin, jossa hän viiletti heti tuttuun tapaansa ykkössentterin roolissa. Scheifelen kanssa ykkösketjun harjoituksissa muodostivat Patrik Laine sekä Blake Wheeler.

Jetsin kanadalaishyökkääjä on ollut tositoimista pitkään sivussa. Mies on nähty kaukalossa viimeksi 27. joulukuuta Edmonton Oilersia vastaan. Scheifele on esiintynyt kuluvalla kaudella 38 ottelussa, joissa hän on viimeistellyt tehopisteet 15+23=38.

Joukkueen toinen suomalainen, hyökkääjä Joel Armia, viiletti harjoituksissa puolestaan Jetsin kolmosketjun vasemmalla laidalla.