Helpottava pahvi? Suomalaispakille rustattiin jatkosopimus KHL-joukkueeseen!

© Kuva: Getty Images

Leijonat.com kirjoitti artikkelissaan, että vielä viime kaudella rapakon takana Calgary Flamesin ja Ottawa Senatorsin alakerrassa luutinut Jyrki Jokipakka jatkaa nykyisessä joukkueessaan, KHL:n HK Sotshissa ensi kaudellakin.

Voisi kuvitella, että jatkopahvi oli helpotus. Tämän ja kahden edellisen kauden ajan kun hän on pelannut aiemmin mainittujen lisäksi myös Calgary Flamesin sotisovassa. Kiekkokiertolaisuus on siis leimannut suomalaisen menneitä sesonkeja.

Jokipakan NHL-ura kesti ainakin toistaiseksi 150 ottelua, ja noissa peleissä syntyi tehot 3+25.

KHL:n puolella hän on pelannut 33 ottelussa tehoin 2+8.

Dallas Starsin kesän 2011 seitsemännen kierroksen varaus on edustanut myös Leijonia mm. MM-kisoissa ja puolitoista vuotta sitten World Cupissa.