Aleksander Barkov pääsi ensimmäisenä tentattavaksi, kun videoblogi NHL Wihtout a Mapia tekevät Juhani Putkonen ja Juho Manninen vierailivat Philadelphiassa.

Florida Panthers oli matkannut kuvausten aikaan Philadelphia Flyersin vieraaksi. Videolla Barkov käväisi tuttuun tapaansa vapaaehtoisella jäävuorolla, ennen kuin hän pääsi vastailemaan monipuolisiin kysymyksiin.

Haastattelun aikana Barkov pääsi puhumaan Jussi Jokisesta ja Jaromir Jagrista. NHL-konkarit lähtivät seurasta viime kauden päätteeksi. Menetys oli suuri etenkin nuorelle Barkoville, joka oli saanut kummaltakin paljon neuvoja ja tukea.

– Jusan (Jokinen) kanssa vietettiin aikaa enemmän yhdessä ja pelattiin yhdessä MM-kisoissa sekä täällä. Mutta Jagr oli taas ketjukaveri ja auttoi kaikissa treeniasioissa, niin totta kai on molempia ikävä, Barkov kommentoi.

Vaikka Panthersin suomalaistähti menetti konkarit, on peli luistanut tällä kaudella uusienkin pelimiesten vierellä. Barkov on viimeistellyt kuluvalla kaudella 48 otteluun tehopisteet 15+29=44. Hän on tällä hetkellä NHL:n toiseksi tehokkain suomalainen.

Voit katsoa ”NHL Without a Map” -sarjan jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Nordicbet