Jokerien kausi KHL:ssä jatkuu tänään Sotshin vieraana. Runkosarja on siinä pisteessä, että otteluissa alkaa olemaan suurempia panoksia miettiessä jo kevään pudotuspelejä. Myös joukkueen kotisivuilla muistutetaan merkittävästä panoksesta.

Yksikin piste varmistaisi joukkueelle kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Lisäksi Jokerien kotisivun ennakossa muistutetaan, että juuri Sotshi on ainoa joukkue, joka voi kotiedun helsinkiläisiltä riistää.

Kolmen ottelun vieraskiertueen talviolympiakisojen 2014 isäntäkaupungissa aloittavan helsinkiläisjoukkueen kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia.

Juho Rautanen jätti viime pelin kesken vamman takia, eikä ole tänään mukana. Näin ollen Petteri Wirtanen jatkaa keskiviikon tapaan puolustajana Lepistön parina. Hyökkäykseen mukaan tulevat Henri Ikonen ja Tommi Huhtala.

Sivussa sen sijaan ovat terveinä Jesse Joensuu ja Masi Marjamäki sekä loukkaantumisten takia pakki-Rautasen lisäksi puolustajat Niclas Andersen, Mike Lundin ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Antti Pihlström. Myös maalivahti Karri Rämö on sivussa sairastelun takia.