Sveitsin pääsarjassa Lausannessa hyökkäävän Harri Pesosen sunnuntai ei ollut aivan sieltä tavallisimmista päästä. Pudotuspelipaikasta vääntävä ja nyt yhdeksättä sijaa miehittävä joukkue otti Ambri-Piottasta elintärkeän 5-2-voiton, ja nyt matkaa jatkopaikkaan on kuusi pinnaa.

Sunnuntaina valokeilaan kuitenkin nousivat ottelun ulkopuoliset asiat. Koitoksessa pisteittä jäänyt Pesonen postasi Twitter-tililleen melkoisen huikean statuksen kenttätapahtumien ulkopuolisista tapahtumista.

– Lämpötila hallissa -10, meidän fanit heiluttivat soihtuja pelin alussa, yksi lensi muiden katsojien sekaan ja savua kentällä.

– Kolmas erä viivästyi, kun poliisit pippurisumuttivat osaa faneista ja sitä leijui myös kentälle.

Harri Pesonen

@Pesottos
Su iltapäivä 🏒 hulinat Ambrissa. Lämpötila hallissa -10, meidän fanit heilutti soihtuja pelin alussa,yksi lensi muiden katsojien sekaan ja savua kentällä. 3.erä viivästyi ku poliisit pippurisumutti osaa faneista ja sitä leijui myös kentälle. Anyway 2-5 voitto ja kotio #NLA

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka kaksinkertaisen Suomen mestarin joukkue kyntää suhteellisen syvällä, on Pesonen ollut itse loistavassa iskussa Sveitsin pääsarjassa.

Hän on nakuttanut tällä kaudella tehot 12+16, ja tuolla saldolla irtoaa suomalaisten keskinäisen pörssin kärkipaikka pisteen erolla Toni Rajalaan ja Antti Erkinjunttiin.