Florida Panthersilla on ollut tällä kaudella isoja ongelmia maalinteon kanssa.

Panthersin GM Dale Tallon näyttäisi kuitenkin vihdoin keksineen ratkaisun niihin.

Ottawa Sun -lehden toimittajan Bruce Garriochin mukaan Panthers olisi Ottawa Senatorsin maalipyssyn Mike Hoffmanin perässä.

– Panthers on yksi joukkueista, mukaan lukien St. Louis Blues, jotka ovat käyneet neuvotteluita Senatorsin hyökkääjästä Mike Hoffmanista, Garrioch paljasti sunnuntaina.

Suomalaistähti Aleksander Barkovin johtama Panthers-hyökkäys on tehnyt tällä kaudella vain surkeat 122 maalia, joka on NHL:n yhdeksänneksi vähiten.

Hoffman on viimeistellyt edellisillä kausillaan 27, 29 ja 26 maalia NHL:ssä, joten hän olisi erittäin kova vahvistus floridalaisseuran hyökkäykseen.

Tällä kaudella Hoffman on jäänyt 42 ottelussa vain 11 maaliin ja 29 tehopisteeseen, joten maisemanmuutos voisi tehdä 28-vuotiaalle kanadalaiselle hyvää.

Senators kauppaa Hoffmania sen takia, koska hän tienaa jättimäistä 5,2 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kauteen 2018-19 asti. Senatorsin täytyy lähivuosina miettiä rahakkaita jatkosopimuksia tähtipelaajilleen Mark Stonelle ja Erik Karlssonille.

Garriochin mukaan Senatorsin hyökkääjistä Hoffmanin lisäksi myös Zach Smith ja Jean-Gabriel Pageau ovat siirtouhan alla. Näistä pelaajista kiinnostuneita ovat kokeneen toimittajan lähteiden mukaan Panthersin ja Bluesin ohella San Jose Sharks ja Calgary Flames.

Garrioch sanoi, että Senators haluaa Hoffmanista vaihtokaupassa vastikkeeksi kärkiketjujen hyökkääjän.