Rajusti kritisoitu NHL-tähti myönsi ongelmat seuransa kanssa All Star -pelissä: ”Täällä murheet unohtuvat!”

© Kuva: Getty Images

NHL:n jokavuotinen All Star -viikonloppu tunnetaan ennen kaikkea rentona ja hyvähenkisenä tapahtumana, jossa pelaajat pääsevät hetkeksi irti arjen askareista.

Vaikka tapahtuma liittyykin hyvin kiinteästi pelaajien leipätyöhön, se on monille tärkeä henkireikä. All Star -viikonlopun otteluissa ja oheistapahtumissa pelaajat pääsevät palaamaan alkulähteille – tekemään rennolla fiiliksellä kaikkea sitä, mitä tekivät pikkupoikina vailla ajatusta siitä, että hauskanpito voisi joskus tuoda heille ammatin.

Ottawa Senatorsin ruotsalainen tähtipuolustaja Erik Karlsson muistutti nhl.com -sivustolla All Star -tapahtuman syvemmästä merkityksestä.

– Aloimme pelata tätä lajia, koska tämä oli sitä, mitä rakastimme pikkupoikina. Ja, loppujen lopuksi, edelleen me pidämme hauskaa, Karlsson sanoi.

Karlsson pelasi viime keväänä vahvat pudotuspelit vaikeasta nilkkavammasta huolimatta. Kesällä hän kävi isossa nilkkaoperaatiossa, josta toipuminen kesti pitkään. Osittain tämän seurauksena Karlssonilla on menossa vaikea kausi Ottawassa, ja mies on ollut kauden mittaan siirtohuhujen kohteena.

Karlsson on ehtinyt varsin topakasti kiistää haluavansa vaihtaa seuraa, mutta All Star -viikonloppuna ruotsalainen epäsuorasti myönsi, ettei ole juuri nyt tyytyväinen oloonsa seurassa.

– Vaikka asiat seurassa eivät suju niin kuin haluaisi ja olettaisi niiden suvuvan, täällä pääsee olemaan kaverien kanssa, nauttimaan ja unohtamaan ne ikävät asiat. Täällä ikään kuin unohtaa muun elämän hetkeksi, Atlantic-divisioonan joukkueessa pelannut Karlsson sanoi.

– Tämä oli kerta kaikkiaan mahtava viikonloppu. Täällä Tampassa pantiin pystyyn hyvä show. Varmasti kaikilla, jotka pääsivät osallistumaan, oli todella hauskaa, Karlsson sanoi.