Washington Capitals on jälleen korkealla NHL:n sarjataulukossa, kun runkosarjan toinen puolisko on pyörähtänyt käyntiin. Se on pelaamassa itseään jälleen yhdeksi Stanley Cup -suosikiksi.

– Washingtonilla on ”all-in”-vuosi. Kun kausi alkoi, niin olin epäileväinen, mutta he ovat olleet joka osa-alueella tasaisia, ruotii Viasatin NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen.

Washington saa vieraakseen sunnuntain alkuillasta Valtteri Filppulan edustaman Philadelphia Flyersin. Lehkonen on pitänyt siitä Flyersista, minkä on nähnyt.

– Siitä tulee ennemmin tai myöhemmin hyvä pudotuspelijoukkue. Filppula ostettiin sinne pelitapamalliksi. He ovat heittäneet 10 ottelun tappioputken roskakoriin. Heillä on hyviä nuoria pelaajia, jotka voittavat pelejä, eivätkä fuskaa. Capitals on Flyersille hyvä testi näyttää, että he kuuluvat playoff-joukkueeksi. Liputan sen puolesta, että Flyers on pudotuspelikevään musta hevonen, Lehkonen sanoo.

Washington Capitals-Philadelphia Flyers nähdään sunnuntaina kello 19.35 Viasat Jääkiekko-kanavalla ja osoitteessa Viaplay.fi.