Chicago Blackhawksin tähtivahti Corey Crawford loukkaantui joulukuun lopussa, eikä 33-vuotias konkari ole pelannut sen jälkeen.

Crawford oli mukana pahannäköisessä törmäyksessä 21. päivä joulukuuta pelatussa Dallas Stars -ottelussa, mutta hän pystyi kuitenkin pelaamaan sen pelin loppuun asti. Crawford aloitti heti joukkueen seuraavassa kamppailussa New Jersey Devilsiä vastaan, mutta päästi kolme maalia alle 14 minuuttiin, eikä tähtivahti näyttänyt yhtään omalta vakuuttavalta itseltään.

Blackhawks laittoi Crawfordin välittömästi sairaslistalle Devils-ottelun jälkeen.

Chicago Sun Times paljasti keskiviikkona, että Crawford kärsii vakavasta huimauksesta jo toisen kerran NHL-urallaan.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman tiedotti aikaisemmin, että on syntynyt suuri huolen aihe siitä, että pelaako Crawford enää ollenkaan tällä kaudella.

– Tällä hetkellä ei ole mitään sanottavaa, ennen kun hän palaa jäälle. Tilanne on tällä hetkellä mikä on, Blackhawksin päävalmentaja Joel Quenneville kommentoi tilannetta Chicago Sun Timesille.

Chicago Sun Timesin -toimittaja Mark Lazarus pitää Crawfordin mahdollista menetystä järisyttävänä iskuna Blackhawksille.

– Crawfordin menettäminen olisi kuoleman isku Blackhawksin pudotuspelihaaveille. Hawks on vain muutaman pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta ja heidän täytyy kiivetä monen joukkueen ohi sarjataulukossa. Heillä on maalissa tällä hetkellä Anton Forsberg ja Jeff Glass, joilla on yhteensä vain 27 ottelun verran NHL-kokemusta, Lazarus sanoi.