Pittsburgh Penguinsin johtotähti Sidney Crosby ei ajatellut osallistua tammikuun lopussa järjestettävään NHL:n tähdistöotteluun.

Tällä kaudella 44 peliin 43 tehopistettä (15+28) takonut megatähti ei usko, että hän olisi ansainnut kunniaa päästä All Star -tilaisuuteen.

– Ihan rehellisesti, en odota meneväni sinne. En ole edes ajatellut sitä. En usko, että minulla olisi ollut All Star -tason alkukausi, Crosby sanoi Pittsburgh Post Gazetelle.

Crosby mukaan NHL:ssä on paljon häntä enemmän paikan ansaitsevia pelaajia.

– Tarkoitan että… Phil Kesselillä on ollut todella hyvä kausi. Meidän divisioonassa on ollut paljon pelaajia, joilla on ollut mahtava alkukausi, kuten John Tavaresilla, Josh Baileylla ja Aleksandr Ovetshkinilla. Nämä kaverit ovat kaikki mukana pistepörssin kärkitaistossa. En ole ajatellut tätä tapahtumaa sen takia. En vain odota, että menisin sinne, Crosby kertoo.

Crosby on ollut urallaan mukana aikaisemmin vain kaksissa All Star -tapahtumissa.

All Star -tapahtuman väliin jättäminen tietää NHL:n sääntöjen mukaan pelikieltoa, jos kiekkoilija on pelannut tapahtumaan edeltäneessä ottelussa.

Crosby jätti vuonna 2015 All Star -tilaisuuden väliin loukkaantumisen takia ja joutui sen takia kärsimään yhden ottelun pelikiellon.