Lasse Kukkosta taklannut SaiPa-pelaaja sai Liigalta rangaistuksen – ei pelaa perjantain ottelussa

Viime viikon perjantaina pelatussa SaiPa-Kärpät ottelussa nähtiin jälleen päähän kohdistunut taklaus, kun SaiPan pelaaja Kim Strömberg osui Leijona-puolustaja Lasse Kukkoseen maalin takana. Välittömästi ottelussa suihkukomennuksen saanut Strömberg sai kuulla tänään keskiviikkona, että Liigan kurinpitodelegaatio langetti hänelle kahden ottelun mittaisen pelirangaistuksen.

Kurinpitodelegaatio pitää Strömbergin tilanteen pelaamista huolimattomana ja lisäksi katsoo Strömbergin aiheuttavan tilanteessa kontaktin Kukkosta päähän. Delegaatio katsoo, että SaiPa-pelaaja on taklauksellaan piittaamattomasti vaarantanut vastustajaa, joten tilanteesta tulee määrätä Strömbergille ottelurangaistus.

Ottelun avauserässä sattunut taklaus toi Strömbergille 2+10 minuutin ottelurangaistuksen. Kukkonen ei tilanteessa loukkaantunut, vaan pystyi jatkamaan ottelua normaalisti.

Strömberg on jo suorittanut ensimmäisen osan rangaistuksestaan. Toisen ottelun hän viettää katsomon puolella perjantain kamppailussa Rauman Lukkoa vastaan.