San Jose Sharksin suorat kommentit Winnipegin vierasreissulta ovat levinneet nopeasti kiekkomediassa.

Usea kiekkotähti valitti vierailunsa yhteydessä, kuinka Winnipeg on kamala paikka vierailla. Muun muassa Tomas Hertl kertoi, kuinka kaupunki on koko NHL:n ikävin paikka vierailla.

– Täällä on liian pimeää ja kylmää, tshekkitähti kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Myös muilta Sharks-pelaajilta satoi julkisuuteen yllättävää kritiikkiä. Tim Heed oli samoilla linjoilla Hertlin kanssa. Puolustaja Justin Braunin mukaan NHL-joukkueiden käyttämä hotelli on kyseenalainen. Samalla hän pohti, onko Winnipegiin saapunut vielä wi-fi.

Hulvaton kuitti

Winnipegin talousalueen kasvusta vastaava Dayna Spiring innostui kommentoimaan Sharks-pelaajien katkeria kommentteja. Hän epäili taustalla olleen pettymys kaukalossa.

– Sharks hävisi Jetsille 1-4. Ei ole koskaan kiva hävitä – on ymmärrettävää, etteivät he sen takia pidä Winnipegistä, Spiring pohdiskeli CBC:n mukaan

Samalla Spiring pääsi iskemään maukkaan kuitin Sharks-leiriin, joka on läntisessä konferenssissa sijalla seitsemän. Jets porskuttaa toisella sijalla.

– Kun pudotuspelit alkavat ja Sharksin pelaajilla on enemmän aikaa, näytän mielelläni enemmän kaupunkia. He voivat tulla katsomaan vaikka Jetsin pudotuspelejä.