HPK purki sopimuksen Liigan tähtipelaajan kanssa – uskomaton putki saa jatkoa!

Liigaseura Hämeenlinnan Pallokerho ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksellä. Seura tiedotti asiasta tiistaina. Tällä kaudella Lehtonen pelasi hämeenlinnalaisille 33:ssa ottelussa ja keräsi niiden aikana seitsemän tehopistettä.

Seurasta lähteminen jatkaa Lehtosen poikkeuksellista putkea pelata eri joukkueissa vain kauden kerrallaan. Kaudesta 2012-2013 lähtien suomalainen on pelannut peräti yhdeksässä seurassa. Hänellä on kokemusta KHL:stä sekä Suomen, Sveitsin ja Ruotsin pääsarjoista.

Lisäksi hän kävi vuosien 2008-2010 aikana pelamaassa rapakon toisella puolella Bostonissa. Reissu Amerikkaan sisälsi lopulta kaksi kautta AHL:ssä, mutta Lehtonen pääsi pelaamaan myös Boston Bruinsin paidassa kahdesti.

Viime kauden Lehtonen pelasi Oulun Kärpissä. 30-vuotias hyökkääjä voi löytää itselleen uuden seuran kotimaasta vielä tänä talvena, sillä Liigan siirtoikkuna ei ole vielä sulkeutunut.