Kuten kaikki tietävät, ensi keskiviikkona, 6. joulukuuta, vietetään Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlapäivää.

Sadan vuoden itsenäisyyden kunniaksi Suomi on pullollaan Suomi 100 -juhlatapahtumia, ja myös jääkiekon Liigan joukkueet järjestävät omia Suomi 100 -juhlaottelujaan.

Tampereen Ilves juhlistaa merkkitapahtumaa kekseliäällä tavalla. Ilveksen hyökkääjä Eemeli Suomi pelaa ensi tiistaina, siis päivä ennen itsenäisyyspäivää, kotiottelun Lukkoa vastaan numerolla 100.

Normaalisti numeroa 100 ei saa käyttää Liiga-otteluissa, sillä pelinumeroissa voi esiintyä vain kaksi numeroa. Liiga on kuitenkin antanut Ilvekselle ja Suomelle pokkeusluvan numeron 100 käyttämiseen.

Ilves pelaa ottelun muutoinkin vain kyseistä ottelua varten valmistetuissa peliasuissa. Sinivalkoisen, hyvin paljon Suomen maajoukkueen pelipaitaa muistuttavan paidan rinnassa on keltainen Ilves-logo ja olkapäissä on leijonavaakunat.

– Päätimme jo kesällä, että Eemeli tulisi pelaamaan juhlaottelun numerolla 100. Iso kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme siitä, että he ovat mahdollistaneet pelaamisemme kokonaan Suomi-teemaisilla peliasuilla, ilman peliasumainoksia, Ilveksen markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki kertoo Liigan nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

Katso kuvat Ilveksen juhlaottelun peliasuista alta.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
41, 66, 68, 99, 100....

On numeroita, joista syntyy suurempia tarinoita.

Suomi 100 -juhlaottelun pelipaidat tullaan huutokauppaamaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

#Ilves #Liiga #Suomi100 #Suomi100Tampere #Kotikenttäetu