Se oli isojen miesten tanssia!

Kotijoukkue HPK:n puolustaja Miro Karjalainen ja TPS:n hyökkääjä Jonne Virtanen sopivat kolmannen erän puolivälin tietämillä ennen b-pistealoitusta, että kohta mennään.

Kiekon tiputtua jäähän miehet alkoivat nyrkkihippasille, ja yhteenotosta kehkeytyi ihan kunnon tappelu. Tuomarit antoivat Liigan kookkaimpiin kuuluvien miesten mitellä voimiaan pitkän tovin, ennen kuin Karjalainen sai riisuttua Virtaselta paidan päältä, ja tuomarit riensivät väliin.

Tämä mittelö päättyi melko lailla ratkaisemattomaan, mutta jääkiekko-ottelun TPS voitti maalein 4-3. Karjalainen ja Virtanen saivat 5+20 minuutin rangaistukset.

TPS ilmoittaa nettisivuillaan Virtasen mitoiksi 197 senttiä ja peräti 118 kiloa, millä Virtanen on liigan painavin pelaaja. HPK:n mukaan Karjalainen taas on tasan kaksi metriä pitkä ja painaa 103 kiloa.

Katso jättiläisten kaukalotappelu tästä Ruudun linkistä.