NHL aloitti lauantaina tammikuun 28. päivä Tampa Bayssa pelattavan All Star -ottelun kapteeniäänestyksen.

Neljä NHL.comin neljähenkistä asiantuntijaraatia raati listasivat jokaisesta NHL:n divisioonasta kuusi hyökkääjää, kolme puolustajaa ja yhden maalivahdin, jotka he haluavat ehdokkaaksi edustamaan omaa divisioonaansa tulevassa All Star -tapahtumassa.

Jokaisesta NHL-seurasta täytyi olla vähintään yksi edustaja.

Jos ennen kauden alkua joku olisi väittänyt, että Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen olisi All Star -hyökkääjä tällä kaudella, olisi väite saatettu kyseenalaistaa ja rajusti.

Asiantuntijaraati valitsi kuitenkin taiturimaisen suomalaisen edustamaan Hurricanesia Metropolitan-divisioonan hyökkääjänä.

Teräväinen on paukuttanut tällä kaudella 24 otteluun sensaatiomaiset tehot 8+13=21. Hän johtaa tällä pistesaldonsa ansiosta joukkueensa sisäistä pistepörssiä.

Teräväisen joukkuetovereiksi Metropolitan-divisioonaan oli valittu hyökkääjiksi muun muassa John Tavaresin ja Aleksandr Ovetshkinin tasoisia supertähtiä.

Suomalaispelaajista myös Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne ja Florida Panthersin hyökkääjä Aleksander Barkov valittiin asiantuntijoiden All Star -joukkueeseen.

Katso klikkaamalla tästä kaikki asiantuntijaraadin valinnat.

Fanit valitsevat lopulliset divisioonakapteenit äänestämällä NHL.comin sivuilla. (Tästä voit äänestää.)

Tähdistöottelun loput pelaajat valitaan NHL:n oman asiantuntijaraadin toimesta.