Buffalo Sabresin NHL-kausi on lähtenyt katastrofaalisesti liikkeelle ja huhut muutoksista ovat lähteneet liikkeelle.

Sabres on voittanut tällä kaudella vain kuusi ottelua ja kerännyt vaatimattomat 16 pistettä. Sillä irtoaa koko NHL:n sarjataulukon viimeinen sija. Joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä kamppailuaan.

Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman laittoi melkoisen huhun pöydälle, liittyen kaikkiin Sabresin pelaajiin, ei nimeltään Jack Eichel.

– Olen saanut sellaisen kuvan muilta NHL-seuroilta, että Sabres on lähettänyt signaaleja, että he ovat valmiita neuvottelemaan vaihtokaupoista, kaikista muista pelaajista paitsi Jack Eichelistä, Friedman sanoo.

Friedman nostaa erityisesti esille Sabresin suomalaisen tähtipuolustaja Rasmus Ristolaisen, joka on pelannut tällä kaudella 17 ottelua tehoin 0+7.

Toimittaja kuitenkin huomauttaa, että Ristolaisesta saatavan vastikkeen täytyy olla suuri.

– Jos joukkueet kyselevät Ristolaisesta, Marco Scandellasta tai Sam Reinhartista, heidän on parempi tulla hyvän tarjouksen kanssa vastaan, koska en usko, että Sabres kauppaa heitä, ellei tarjous ole loistava. Mutta uskon silti, että he ovat valmiita kuuntelemaan tarjouksia kaikista paitsi ”franchise-pelaajasta” (Eichelistä), Friedman pyörittelee.