Juhani Tyrväisen ja Vili Sopasen maalit toivat HIFK:lle arvokkaan 2-1-kotivoiton Liigassa perjantaina. TPS:n Eric Perrin osuma ei riittänyt horjuttamaan helsinkiläisiä joukkueen ottaessa jo peräti 11:nnen kotivoiton putkeen.

Syksyllä HIFK aloitti kautensa kotipelien osalta 3-4-jatkoaikatappiolla JYP:iä vastaan, jonka jälkeen se kuitenkin kaatoi HPK:n 3-1.

Tuota ottelua seurasi mahalasku Jukurit-kamppailussa (1-3), jonka jälkeen joukkue kuitenkin aloitti yhä jatkuvan uskomattoman marssin kotipeleissään.

Helsinkiläiset ovat voittaneet jo 11 kotiottelua putkeen, ja näissä peleissä se on menettänyt ainoastaan kaksi pistettä.

Parhaiten kampoihin ovat laittaneet SaiPa ja Tappara, jotka taipuivat marraskuussa jatkoaikojen jälkeen.

Voiton myötä HIFK on yhä tiukasti mukana taistelussa suorasta puolivälieräpaikasta, TPS sen sijaan keikkuu aivan Kärppien kannassa sarjan kärkipäässä.

HIFK:n kausi jatkuu lauantaina Jukureita vastaan Mikkelissä, mutta seuraava – ainutlaatuinen – kotiottelu on ohjelmassa ensi viikolla. Joukkue kohtaa aivan Helsingin ytimessä, Kaisaniemen ulkojäällä Kärpät itsenäisyyspäivää edeltävänä tiistaina.