Edmonton Oilersin kausi on lähtenyt hyvin alavireisesti liikkeelle, eikä joukkueesta ole helppo löytää todellisia onnistujia.

Oilersin kapteeni Connor McDavid ei kuitenkaan näytä hyytymisen merkkejä uskomattoman 100 tehopisteen viime kauden jälkeen.

McDavid on tehnyt tällä sesongilla 29 peliin huimat 35 tehopistettä (11+24), millä irtoaa NHL:n pistepörssin kymmenes sija, sekä Oilersin sisäisen pörssin ylivoimainen kärkipaikka.

Oikeastaan McDavidin ylivoima Oilersin joukkueessa on täysin naurettavaa tällä hetkellä.

20-vuotiaalla megatähdellä on peräti 14 tehopistettä enemmän, kuin seuraavaksi eniten pisteitä tehneillä hyökkääjillä Ryan Nugent-Hopkinsilla, Leon Draisaitlilla ja Milan Lucicilla, joilla kaikilla on kasassa 21 pinnaa.

McDavid on Oilersin nihkeästä kaudesta huolimatta huimassa 98 tehopisteen tahdissa, jos hän pelaa kaikki kauden loput pelit.

Oilersilla on tällä hetkellä pudotuspeliviivaan matkaa seitsemän pistettä. Jos viime kaudella NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi (Hart Trophy) valittu McDavid kairaa joukkueensa pudotuspeleihin, sitten ei tarvitse miettiä, kuka nostaa MVP-pystiä jälleen tämän kauden päätteeksi.