Keskushyökkääjä Teemu Ramstedt siirtyi marraskuussa Rauman Lukon riveihin kovien odotusten saattelemana. Olihan sentterillä vyöllään mm. SM-liigan syöttöpörssin ja pudotuspelien pistepörssin voitto HIFK:n paidasta kaudelta 2015–16.

Tämän kauden Ramstedt, 30, aloitti KHL-liigan Slovan Bratislavassa, mutta pelasi joukkueessa vain kaksi ottelua ennen kuin miehen sopimus purettiin.

Lukossa Ramstedtin alku on ollut pisteiden valossa takkuinen. Kahdessa ensimmäisessä Liiga-ottelussaan Ramstedt sai syöttöpisteen, mutta seuraavissa kahdeksassa ottelussa pistetili lihoi vain yhdellä syötötpinnalla.

Ramstedt myönsikin parisen viikkoa sitten SuomiKiekko-sivuston haastattelussa odottavansa niin itseltään kuin koko ketjultaan lisää tehoja.

Tänään, kauden 11. ottelussaan, Ramstedt onnistui viimein tekemään Lukolle maalin. Eikä se ollut ihan mikä tahansa maali, vaikka aluksi siltä saattoi vaikuttaa.

Lukko oli kotiottelussaan kahden erän jälkeen tappiolla Tapparaa vastaan jo maalein 0–4. Ramstedt kavensi lukemiksi 1–4 ajassa 41.08. Tästä käynnistyi Lukon hurja kiri, joka päättyi Janne Keräsen 4–4-tasoitusmaaliin reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua.

Lopulta Lukko nappasi kaksi pistettä, kun Keränen sekä joukkueen kapteeni Janne Niskala onnistuivat voittomaalikilpailussa.

Katso video Ramstedtin Lukko-uran avausmaalista tästä Ruudun linkistä.