Liigaseurojen ensi kauden joukkueiden rakentaminen käy kuumana kulisseissa tällä hetkellä.

Yksi kuumimmista nimistä on varmasti Vaasan Sportin kultakypärä Markus Nenonen, sillä viimeistä kauttaan nykyisestä sopimuksestaan pelaava 25-vuotias hyökkääjä tullaan varmasti repimään uusiin ympyröihin.

Nenoselta löytyy ominaisuus, joka kelpaisi mille tahansa seuralle. 187-senttisellä ja 95-kiloisella laitahyökkääjällä on rannelaukaus, jolla luodaan maaleja tyhjästä.

Tällä kaudella Sport on pelannut erittäin vaisusti ja on sarjan toiseksi viimeisenä. Tästä huolimatta Nenonen on paukuttanut 12 maalia ja 23 tehopistettä 29 ottelussa.

Reilusti yli 20 maalin tahdissa pelaava hyökkääjä pelasi viime kaudella vain reilut puolet runkosarjasta ja teki 13 maalia. Toissa kaudella JYPin paidassa syntyi puolestaan 18 osumaa.

Hänen kohdallaan puhutaan luontaisesta maalintekijästä, joka on tällä kaudella viimeistään puhjennut kukkaan.

Myös laukaisumäärät kertovat paljon nykykunnosta. Vaikka Sport pelaa varsinkin kärkiseuroja vastaan vaatimatonta hyökkäyspeliä, on Nenonen onnistunut laukomaan 177 kertaa maalia kohti, mikä on kaikista liigapelaajista kolmanneksi eniten. Hyökkääjistä hän on kaikista ahkerin laukoja.

Nähtäväksi jää, mihin Nenosen tie vie, sillä hänen nimensä on varmasti paksulla tussilla merkitty useiden seurojen papereissa.