JYP joutuu kovaan testiin CHL:n puolivälierässä – näin näet ottelun ilmaiseksi

© Kuva: Juha Tamminen

JYP:n taival Champions Hockey Leaguessa jatkuu tiistaina, kun vastaan asettuu tshekkiläinen Kometa Brno. Otteluparin panoksena on jo pääsy turnauksen neljän parhaan joukkoon ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi netistä (ohjeet löytyvät tämän uutisen alta)!

Puolivälierän avausottelu pelataan klo 19 alkaen. Ratkaiseva osa on vuorossa viikkoa myöhemmin DRFG Arenalla. JYP-leirissä tiedetään tarkkaan, ettei vierasjoukkueelle sovi antaa yhtään siimaa.

– Äärettömän kova joukkue sieltä on vastaan tulossa. Tshekin mestari, joka on viime aikoina panostanut paljon toimintaansa. Joukkueessa on paljon hyviä ja kokeneita pelaajia, kirsikkana kakun päällä lähes 900 NHL-ottelun Martin Erat, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen huomauttaa seuran tiedotteessa.

Kometa Brno on esiintynyt turnauksen aikana erinomaisesti. Kahdeksan ottelun jälkeen tilastoihin on kertynyt vain yksi tappio. Matkalla puolivälieriin se kaatoi sveitsiläisen EV Zugin kahdesti.

– Brno ei ole mitenkään tyypillinen tshekkiläinen joukkue. Saamme todella fyysisen joukkueen vastaan, Virtanen sanoo.

JYP ainoa jäljellä oleva Liiga-joukkue

Puolivälierätaistosta on odotettavissa tiukka. Yksikään osa-alue ei saa vuotaa.

– Kaikkien kenttien on nyt onnistuttava, kun kilpailussa on tässä vaiheessa mukana kahdeksan Euroopan parasta joukkuetta. Edessä on Brnota vastaan kuuden erän playoffsit. Sitä kautta lähdemme näitä pelejä pelaamaan. Hienoja tapahtumia on varmasti edessä, Virtanen alleviivaa.

JYP on ainoa turnauksessa jäljellä oleva suomalaisjoukkue. Neljännesvälierässä JYP kaatoi Tapparan maalieron turvin. Puolivälierien muut otteluparit ovat Ocelari Trinec-Brynäs IF, Bili Tygri Liberec-ZSC Zürich Lions sekä SC Bern-Växjö Lakers.

Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi Nordicbetin striimauspalvelun kautta. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen palveluun. Lisätietoja löydät TÄSTÄ.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!