Columbus Blue Jackets otti viime yönä 5-3-voiton New Jersey Devilsistä.

Blue Jacketsin tehomiehenä hääri hyökkääjä Artemi Panarin, joka tarjoili jokaiseen joukkueensa viiteen maaliin syöttöpisteen. Venäläishyökkääjän tehoillan arvoa nostaa se, että jokainen syöttöpiste oli ykkössyöttö. (Lue tästä Panarinin ottelussa kirjaamista ennätyksistä.)

Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen teki kesällä ison peliliikkeen ja hommasi Panarinin Chicago Blackhawksista isossa vaihtokaupassa.

Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella tuskin on harmissaan taiturimaisen venäläistähden hankinnasta.

– En tiedä miten hän näkee kaukalossa pelitoverinsa, jotka ovat hänelle pimeässä kulmassa. Tällä hetkellä, hän on meidän yksi vahvimmista pelaajista kiekon kanssa. Hänellä oli muutaman ottelun heikko jakso, mutta nyt hän on vastannut huutoon, Tortorella sanoi Blue Jacketsin Twitteri-tilin mukaan pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kauden 2014-15 päätteeksi KHL:stä NHL:ään siirtynyt Panarin oli saapuessaan melkoisen tuntematon nimi kokeneelle NHL-luotsille.

– En edes tiennyt kuka helvetti hän oli, kun hän tuli Chicagoo. Tiesin, että hän osaa tehdä maaleja, mutta en tiennyt, että hän osaa pelata myös ilman kiekkoa. Hän on todellinen ammattilainen, Tortorella ylisti tähtihyökkääjäänsä.