Carolina Hurricanesin ja Vegas Golden Knightsin välinen ottelu sai merkittävän käänteen toisen erän alussa, kun peli oli vielä Hurricanesin hyväksi 1-0.

Golden Knightsin puolustaja Nate Schmidt herätti joukkueensa oikein toden teolla toisen erän ensimmäisellä minuutilla, kun jenkkipeluri murskasi Hurricanesin suomalaishyökkääjän Sebastian Ahon hurjalla taklauksella jään pintaan.

Aho keräili itsensä nopeasti ylös ja lähti välittömästi vaihtoon. Suomalaistaituri ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa ja pystyi jatkamaan peliään normaalisti.

Golden Knights lähti välittömästi taklauksen jälkeen hyökkäämään ja vain hetkeä myöhemmin puolustaja Deryk Engelland tasoitti pelin kovalla lämärillä. Suomalaishyökkääjä Erik Haula toimi toisena syöttäjänä kanadalaispakin osumaan.

Katso Schmidtin niitti klikkaamalla tästä.

Hurricanes otti lopulta voiton rankkarikilpailun jälkeen lukemin 3-2.