Toronto Maple Leafsin ja Edmonton Oilersin välisen NHL-ottelun alun juhlallisuuksissa kävi melkoisen kiusallinen tilanne.

Maple Leafs oli kutsunut kotiareenalleen vieraaksi Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n mestaruuden viime viikonloppuna voittaneen Toronto FC:n tähtipelaajia tiputtamaan seremoniallinen aloituskiekko.

Oilersin ja Leafsin kapteenit kävivät kättelemässä ennen kiekon tiputusta kaikki jalkapallotähdet yksi kerrallaan, mutta toimenpide ei mennyt aivan kaikilta tähdiltä täysin etiketin mukaan.

Toronto FC:n tähtihyökkääjä Jozy Altidoren ja Leafsin Leo Komarovin kohtaamisesta tuli hyvin kiusallinen, koska Altidore räpläsi kännykkäänsä, juuri kun suomalaispelaaja tuli hänen kohdalleen kättelemään.

Altidore pahoitteli pelin jälkeen tekoaan Twitterissä.

– Hei Komarov. Haluisin vain pyytää anteeksi sinulta ja sanoa, että olin niin kiinni siinä hetkessä, keskelle kaukaloa, kun yritin näyttää Leafsin ja Toronto FC:n faneille, kuinka mahtavaa oli olla siellä. Onnittelut voitosta! Paljon onnea teidän NHL-kauteen, Altodore kirjoitti.

Komarov ei ollut kuitenkaan moksiskaan tapauksesta.

– Älä huoli siitä! Onnittelut teidän menestyksestä. Toivottavasti nautit pelistä, Komarov vastasi Altidoren anteeksipyyntöön.

Katso alta kuva tapauksesta. Voit kurkata koko tilanteen klikkaamalla tästä.

Leo Komarov

@LKomarov
Don’t worry about it 🤝 Congrats on the success this year. Hope you enjoyed the game @torontofc 🏆