”Alikäytetystä” suomalaistaiturista tulossa vaihtotavaraa NHL:ssä? – ”NHL-seurat ohjaavat kauppaneuvottelut häneen”

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Toronto Maple Leafs on aloittanut NHL-kautensa loistavalla tavalla ja pudotuspelit siintävät jo varmasti kirkkaana joukkueen johdon silmissä.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox uskookin, että Maple Leafs aikoo vahvistaa kokoonpanoaan, jos pudotuspelit ovat todellista totta vielä keväällä.

Maple Leafsissa on kolme hyökkääjää James van Riemsdyk, Tyler Bozak, sekä suomalaispeluri Leo Komarov, joiden sopimus päättyy tähän kauteen.

Fox uskoo, että kolmikko tuskin saa jatkosopimusta ainakaan vähään aikaan Leafsiltä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että heitä kaupattaisiin ennen siirtorajaa pois.

On kuitenkin yksi pelaaja, jonka Fox uskoo mahdollisesti joutuvat vaihtokaupan kohteeksi.

– Jos Toronto haluaa vahvistaa joukkuettaan merkittävällä palasella ennen pudotuspelejä, Leafs-GM Lou Lamoriellolle soittavat NHL-seurat ohjaavat varmasti kauppaneuvottelut alikäytetyn hyökkääjän Kasperi Kapasen suuntaan, Fox kirjoittaa.

Kapanen on ajautunut melkoiseen limboon AHL-seuraansa Toronto Marliesiin, eikä kutsua NHL:ään ole näkyvissä, ellei NHL:n puolella tapahdu loukkaantumisia tai vaihtokauppoja. (Lue tästä lisää.)

Kapanen pelasi tällä kaudella kolme ottelua NHL:n puolella, mutta 21-vuotias taituri jäi niissä kokonaan ilman tehopisteitä Leafsin johto päätyi lähettämään suomalaispeluri marraskuun alussa farmiin.

AHL:ssä tällä hetkellä pienestä vammasta toipuvalla Kapasella on 14 peliin tehot 6+3=9.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!