Minnesota Wild kärsi yön NHL-kierroksella 1-3-tappion Washington Capitalsia vastaan.

Wildin suomalaistähdet Mikko Koivu ja Mikael Granlund tarjoilivat syöttöpisteen sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiterin iskemään joukkueen ainokaiseen.

Koivun ja Granlundin ottelu ei mennyt kuitenkaan tehopisteistä huolimatta aivan nappiin ja suomalaispelurien pelaamisessa oli havaittavissa pientä turhautumista.

Koivulla meni kolmannessa erässä vati jumiin, kun häntä härnättiin Capitals-pelaajan toimesta poikittaisella mailalla. Suomalaiskippari antoi raivoisan palautteen ottelun tuomarille, mutta valitukset menivät kuuroille korville, eikä jäähyä kuulunut.

– Koivu sai juuri häpeilemättömän poikittaisen mailan selkäänsä, ja nyt hän antaa häpeilemätöntä palautetta tuomarille, The Athletic -lehden toimittaja Michel Russo kuvaili suomalaistähden purkausta.

Todellisena herrasmiespelaajana tunnettu Koivu nahisteli myös myöhemmin kolmannessa erässä venäläispuolustaja Dimitri Orlovin kanssa.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau ei ollut pelin jälkeen tyytyväinen kolmen ottelun pisteputkessa liitävän Granlundin esitykseen.

– Mielestäni hän yritti liian paljon tehdä täydellistä suoritusta. Hänen täytyy palata takaisin päin, ja pelata hänen omaa peliään ja luistella kovaa. Niin oikeat suoritukset tulevat. Tällä hetkellä hän yrittää rakentaa maalipaikkoja, mitä ei ole, Boudreau ripittää.