NHL-ykkösvaraus elämänsä iskussa – joko vihdoin lävähtää oikein kunnolla?

© Kuva: Getty Images

NHL:n varaustilaiduuden kesän 2010 ykkösnimen Taylor Hallin aivan lopullista läpimurtoa on odoteltu näihin päiviin asti.

Hall, huomenna 26, on toki pelannut jo seitsemän hyvää tai melko hyvää NHL-kautta. Viime yönä Suomen aikaa Hall pelasi uransa 470. NHL:n runkosarjaottelun ja teki 400. tehopisteensä. Tuo piste sattui olemaan voittomaali ottelussa, jossa New Jersey Devils voitti Chicago Blackhawksin maalein 7–5.

Edmonton Oilers huusi Hallin nimen ensimimäisenä kesällä 2010. Kaudella 2013–14 Hall nakutti 75 ottelussa 80 tehopistettä (27+53), mutta muutoin miehen peli- ja pistemäärät jäivät hieman siitä tasosta, mitä ykkösenä varatulta hyökkääjältä on tapana odottaa.

Nyt Hall on jälleen noin piste per peli -tahdissa. 17 ottelun jälkeen Hallilla on kasassa tehot 6+13=19. Nyt Hall myös pelaa joukkueessa, jolla on mahdollisuus tavoitella kunnon menestystä. Devils on itäisessä konferenssissa kolmantena kerättyään 11 voittoa ja 24 pistettä.

Hallin eilinen maali oli osoitus miehen parhaista kyvyistä. Hall nousi laidalta vahvasti maalille Chicagon tshekkipakin Jan Ruttan ahdisteluista huolimatta ja toimitti kiekon Corey Crawfordin vartioimaan maaliin rystypuolelta.

Tuolla osumalla Devils siirtyi ottelussa 6–4-johtoon oltuaan ensimmäisessä erässä jo 1–4-tappiolla.

– Tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta tämä oli meiltä todellinen tahdon ja luonteen voitto. Itse yritän lopun urani ajan pysyä niin terveenä kuin mahdollista, jotta pystyisin auttamaan joukkueitani mahdollisimman paljon, Hall kommentoi nhl.comin mukaan.

Voit katsoa Hallin eilisen maalin tästä linkistä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!