NHL:ssä nähdään harvoin kesken kauden jättimäisiä vaihtokauppoja, mutta nyt yksi sellainen oli todella lähellä TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan.

Dregerin kertoo Twitterissä, että kolme NHL-seuraa on neuvotellut yhteisestä vaihtokaupasta, missä yhtenä pääpalasena olisi ollu Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Matt Duchene, joka on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa.

– Näin väitetään, että Ottawa Senators, Colorado Avalanche ja Nashville Predators olisivat neuvotelleet kolmisuuntaisesta vaihtokaupasta, missä Duchene olisi matkannut Senatorsiin. Neuvottelut ovat kuitenkin nyt päättyneet, Dreger paljastaa Twitterissä.

Dregerin mukaan Senators on ollut tällä kaudella 12 peliin tehot 3+5=8 tehneen Duchenen perässä jo pitkään.

– Lähteeni kertovat, että Senatorsin GM Pierre Dorion on ollut Duchenen perässä syyskuun puolivälistä lähtien. Neuvottelut saivat uutta tuulta allensa viime viikkojen aikana, toimittaja kertoo.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman lisäsi hetkeä myöhemmin, että kaatuneessa vaihtokaupassa olisi ollut myös mukana Senators-hyökkääjä Kyle Turris, joka olisi päätynyt kaupassa Predatorsin riveihin.

Coloradoon osuus vaihtokaupassa olisi Friedmanin mukaan ollut yksi tai kaksi nuorta kiekkolupausta ja varausvuoroja.

Darren Dreger

@DarrenDreger
It's believed Ott/Col/Nash were in discussions on 3 way trade involving Matt Duchene going to Sens. Talks have ended. No deal.