Mikael Granlundista ja Mikko Koivusta erotetusta pelurista tuli NHL:n kuumin maalipyssy – kirjoitti huimaa NHL-historiaa!

© Kuva: Getty Images
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Minnesota Wild laittoi marraskuun 6. päivä kaikki hyökkäysketjunsa täysin uusiksi ja hajoitti lähes vuoden yhdessä pelanneen Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Jason Zuckerin hyökkäysketjun.

Koivu ja Granlund saivat jatkaa yhdessä, mutta 22 osumaa viime kaudella pyssyttänyt Zucker lähetettiin aluksi kolmanteen ketjuun ja sieltä hyvän peliesityksen jälkeen kärkiketjuun Eric Staalin ja Nino Niederreiterin viereen.

Uuden hyökkäysketjun myötä Zuckerista tuli NHL:n tämän viikon kuumin maalitykki, kun jenkkipeluri osui toissa yönä Toronto Maple Leafsiä vastaan kaksi kertaa ja tänä yönä mies paukutti hattutempun 3-0-voitossa Montreal Canadiensia vastaan.

Hattutemppu oli 25-vuotiaalle hyökkääjälle NHL-uran ensimmäinen.

Zuckerista tuli myös samalla Wildin historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt joukkueensa viisi peräkkäistä osumaa.

– Hänellä on nopeutta ja hän menee maalin eteen. Kun menet maalin eteen, hyviä asioita tapahtuu. Hän on tehnyt viisi meidän edellistä maalia. Hieno juttu hänelle, päävalmentaja Bruce Boudreau sanoi Canadiens-pelin jälkeen Wildin Twitter-tilin mukaan.

Katso tästä Granlundin upea tarjoilu Zuckerin viime yön alivoimalla tehtyyn voittomaaliin.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!