Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlundilla aukesi ketsuppipurkki oikein todenteolla yön NHL-kierroksella, kun suomalaispeluri nakutti tehot 2+1 New Jersey Devilsiä vastaan.

Granlund oli osunut ennen tämän yön ottelua vain kertaalleen 14 NHL-ottelussa.

Granlund paukutti kuitenkin kaksi elintärkeää maalia joukkueelleen Devilsiä vastaan, kun 25-vuotias suomalainen kavensi pelin 3-2:een yhdeksän minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Granlund tasoitti ottelun hurjalla suoraan syötöstä lähteneellä pommilla, kun peliä oli jäljellä vain minuutti ja 36 sekuntia.

Devils-puolustaja John Moore antoi kuitenkin jatkoajalla suomalaispelurille kuivaa kalkkia ja pyssytti joukkueelleen voittolukemat 4-3.

Neljän ottelun pisteputkessa liitävä Granlund on tehnyt tämän kauden 15 pelissä tehot 3+9=12.

Wild-kippari Mikko Koivu tarjoili kaksi syöttöpistettä yön kamppailussa.