San Jose Sharksin puolustaja Brent Burns onnistui vihdoin maalinteossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Sharks kohtasi lauantain vastaisena yönä Vegas Golden Knightsin.

Burns pyssytti toisessa erässä Sharksin 4-1-kavennuksen, mistä lähti joukkueen hurja nousu. Sharks onnistui tasoittamaan pelin toisen erän loppuun mennessä 4-4:ään. Golden Knights kuitenkin jatkoi NHL:n alkukauden huimaa lentoaan ja riisti kaksi pistettä kotonaan jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Burnsin maalittomuus tällä kaudella oli jättimäinen mysteeri, koska supertähti oli ampunut hämmästyttävän määrän vetoja ennen osumaansa.

Viime kaudella 29 maalia paukuttanut Norris-voittaja Burns ei ollut onnistunut maalaamaan kertaakaan tällä kaudella ampumansa 85 vedon aikana. 86. laukaus oli kuitenkin 32-vuotiaalle kanadalaistähdelle erittäin suuri helpotus.

Burnsilla oli viime kaudella kahdeksan maalia ensimmäisen 86 vedon kohdalla.

– Tuon täytyy tuntua hyvälle! NBC Sportsin selostaja hehkutti Burnsin jättimäisen apinan pudottanutta osumaa.