Kommentti: Ilmiömäinen Jaromir Jagr täyttänyt juuri oikean ruudun – ”Meillä ei ole paljon paikkoja”

© Kuva: Getty Images

Perjantain vastaisena yönä pelatun NHL-kierroksen puhutuin pelaaja oli Jaromir Jagr. Tehot 1+1 iskenyt konkari avasti maalitilinsä Calgary Flamesissa ja auttoi joukkueen voittoon.

Suurta yleisöä kiinnostaa luonnollisesti Jagrin tehopisteet ja pätkät huippuhetkistä. Silti isoin asia Jagrin tämän kauden pelaamisessa on se, että hän täyttää viime kaudella pudotuspeleihin yltäneen Flamesin kokoonpanossa kolmosketjun tontin, mikä tekee joukkueesta entistä paremman.

Ei helppo tehtävä 45-vuotiaalle varsinkin, kun hän on tottunut aiemmin urallaan kiekollisiin rooleihin ja vastuuseen ylivoimalla.

Siksi onkin hatunnoston arvoinen asia, että kaiken nähnyt NHL-konkari suhtautuu nöyrästi tämän hetkiseen tilanteeseen ja tekee töitä haalarit niskassa.

– Jotta saavutamme jotain ja olemme eliittijoukkue, meidän kolmos- ja nelosketjujemme pitää tehdä maaleja. Meillä ei paljon paikkoja emmekä saa juurikaan vastuuta ylivoimalla, joten meidän täytyy varmistaa, että pelaamme hyvin tasaviisikoin ja pysymme plussalla. Se oli se, mitä teimme tänään, Jagr linjasi Sportsnetin haastattelussa.

Kesken kauden NHL-jäille hyppääminen ei ollut Jagrille helppoa, mutta nyt hän on alkanut täyttää ruutuaan joukkueessa mallikkaasti. Edellisessä viidessä kamppailussa hän on tehnyt tehot 1+3 eikä ole kertaakaan poistunut kaukalosta teholukema miinuksella.

Hän pelaa kolmosketjussa tällä hetkellä yhdessä Sam Bennettin sekä keskushyökkääjä Mark Jankowskin kanssa.

Henri Havusela


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!