Vasta NHL-seura Toronto Maple Leafsin puolella muutaman pelin pelannut Kasperi Kapanen innostui kommentoimaan entisen seuransa KalPan otteita.

Viime kaudella hopealle asti yltänyt kuopiolaisseura on aloittanut kautensa nihkeästi. Tällä hetkellä Kasperin isän Sami Kapasen valmentama KalPa on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä.

– Puhuin hänen kanssaan aivan tuossa vasta ja keskustelimme muun muassa siitä, että tällä hetkellä heillä ei mene kovin hyvin Suomessa, Kasperi Kapanen totesi TSN:n mukaan, viitaten KalPan alkusyksyn menestykseen.

Kasperilla pyörittely kääntyi kuitenkin vahvasti huumorin puolelle.

– Hän (isäpappa Sami) on pahassa paikassa. Hän omistaa joukkueen, joten ehkä hänen pitää antaa itselleen potkut kohta, Kasperi naurahti.

– Mutkikas tilanne. Ehkä minun pitää antaa ne potkut! Kuka tietää, tällä hetkellä AHL-seura Toronto Marliesin puolella pelaava Kasperi jatkoi leveän hymyn kera.

Vaikka nuorempi Kapanen on pelannut viime vuodet Pohjois-Amerikassa, on hän silti seurannut tiiviisti vanhan seuransa tekemisiä.

– Siellä on paljon tuttuja ja yritän olla perillä siitä, miten heillä menee. Ehkä minun pitää soittaa sinne ja ilmoittaa, että olen antanut kenkää Samille, Kasperi jatkoi vitsailua.

– Saapa nähdä miten vihainen hän on sen puhelun jälkeen!, 21-vuotias hyökkääjä hymähti.