Jokerien Karri Rämö palasi kaukaloon synkissä merkeissä, kun Jokerit koki Sibirin vieraana niukan 1-2-tappion.

Huippuvahti pelasi ensimmäisen kerran yli kahteen kuukauteen. 28 torjuntaa nosti vahdin ottelun hahmoihin – se ei riittänyt silti pisteisiin Jokereiden tuhlaillessa paikoissaan.

Jokerit tulitti vastustajan maalia kohti yhteensä 39 kertaa. Se tuotti vain yhden maalin.

– Hyvältä tuntui päästä pitkästä aikaa pelaamaan. Tässä on ollut pitkä puolitoista vuotta takana ja tehty paljon duunia kunnon eteen, että pystyisi pelaamaan paljon. Nyt olen hyvässä paikassa, mutta paljon täytyy vielä tehdä töitä, Rämö sanoi.

Jokerit on voittanut vain yhden kuudesta viime ottelustaan. Rämö löytää taustalta selkeän syyn vaisuihin otteisiin.

– Joudumme laukomaan vähän liikaa keskustan ulkopuolelta, kun vastustajat puolustavat niin hyvin. Iso osa laukauksista on vain heittoja maalille, ehkä siinä on se juttu. Se on hyvä merkki, että pelimme ei ole neppailua, vaan painetaan kovaa hommia. Tänäänkin yritettiin kovasti maalille, ja vähän törmättiin maalivahtiinkin. Ei ole aina ihan pelkkää tanssia tämä homma, välillä joutuu käymään tällaisiakin hetkiä läpi.

Jokerit jatkaa pelejään kahdella vieraspelillä. Huippuvahti näkee, että orastava tappioputki olisi hyvä saada pian katki.

– Kyllä se vähän turhauttaa, ettemme onnistu, vaikka hallitsemme pelejä. Näitä tulee aina, että joskus on vaikeaa. Nyt on vielä pari peliä ennen breikkiä, joten niistä on hyvä ottaa sellainen minitavoite, Rämö kiteyttää.

Lähde: Jokereiden tiedote