Floridan suomalaiselta NHL-superlupaukselta täysin käsittämätön soolomaali! – Dominoi täysin yksin maalipörssiä

© Kuva: Getty Images

Florida Panthresiin kesällä 2016 ensimmäisen kierroksen 23. vuorolla varattu suomalainen hyökkääjälupaus Henrik Borgström pyssytti yöllä maagisen osuman.

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Denverin yliopiston riveissä pelaava Borgström nousi kovalla vauhdilla vasenta laitaa pitkin ja ajoi itsevarmasti St. Cloud Staten yliopiston maalille. 20-vuotias suomalaistaituri harhautti vastustajan maalivahdin tyynen rauhallisella kikalla ja viimeisteli tyylikkäästi joukkueensa 1-0-johtomaalin.

Borgström on tehnyt NCAA:ssa kahdeksassa ottelussa hurjat 11 maalia ja 15 tehopistettä. Helsinkiläinen johtaa koko sarjan maalipörssiä näytöstyyliin, kun seuraavalla sijalla olevalla on kasassa kahdeksan kaappia.

– Borgströmin maali oli todellista runoutta jäällä. Tämä kaveri on kahden pääsylipun arvoinen. Tietenkään minä en maksanut sisään, Denverin ottelua selostanut toimittaja Jay Stickney hehkutti pelin aikana.

Borgström osui myös toisen kerran ottelussa, kun suomalaispeluri ampui kiekon tyhjään maaliin pelin lopussa.

– Tuntuu, että olisin todella onnekas jatkuvasti. Tuntuu kuin kaikki vedot mitä ammun, menee sisään, Borgström sanoi pelin jälkeen Denverin Twitteri-tilillä.

Denver voitti St. Claude Steten lopulta lukemin 4-2.

Katso Borgströmin häikäisevä maali alla olevasta Twitter-linkistä tai sitten klikkaamalla tästä.