Suomalaishyökkääjien Patrik Laineen ja Joel Armian edustama Winnipeg Jets on kokenut takaiskuja loukkaantumisrintamalla viime aikoina.

Edellisessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan sekä puolustaja Dmitri Kulikov että hyökkääjä Mathieu Perreault jäivät sivuun erinäköisten kolhujen takia.

Jetsin päävalmentajan Paul Mauricen mukaan Kulikov on sivussa tovin ajan. Venäläispuolustajalle kaavailtiin aluksi noin kahden viikon huilia, mutta Mauricen mukaan poissaolo saattaa jäädä lyhyemmäksi.

Perreaultilla poissaolon pituus on noin neljä viikkoa.

Loukkaantumishuolista kertoi TSN:n toimittaja Sara Orlesky.

Perreaultin poissaolo vaikuttaa myös Laineeseen, sillä Perreault on toiminut suomalaistykin ketjukaverina runkosarjan avauskierroksilla.

Nyt Laineen ja Bryan Littlen vierelle istutetaan Jetsin superlupaus Kyle Connor. Salamannopea 20-vuotias hyökkääjä on aloittanut kauden tehokkaasti AHL:ssä. Neljässä ottelussa Connor on nakuttanut taululle tehot 3+2=5.

Viime kaudella Connor sai vastuuta AHL:n lisäksi Jetsin NHL-ryhmän mukana. Taalajäillä Connor onnistui keräämään kasaan 5 (2+3) tehopistettä yhteensä 20 ottelussa.

Jamie Thomas

@JamieThomasTV
#NHLJets lines today. Ehlers. Scheifele. Wheeler Connor. Little. Laine Matthias. Copp. Tanev Dano. Petan. Armia Hendricks skating. No Lowry.