Tästä on kyse NHL:n kohutapauksessa – venäläistähden ura Pohjois-Amerikassa uhkaa katketa lyhyeen!

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin riveissä venäläishyökkääjä Vadim Shipatshev on noussut isoksi kohupelaajaksi, sillä hänen ja uuden seuran välinen taival on ollut myrskyä täynnä.

Aiemmin tällä viikolla Golden Knights lähetti Shipatshevin farmiin, minkä yhteydessä liikkeelle lähti monenlaisia huhuja.

Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Shipatshevin agentti Petr Svoboda sai luvan keskustella muiden seurojen kanssa mahdollisesta treidistä.

Tämän Golden Knightsin GM George McPhee vahvisti TSN 1050 -radiokanavalla.

Kauppaliikkeitä ei olla kuitenkaan nähty.

TSN:n paneelissa toimittajat Bob McKenzie ja Pierre LeBrun avasivat kuviota.

– Treidi on edelleen mahdollinen, mutta sitä ei voi pitää mitenkään takuuvarmana. Syy on se, että joukkueet ovat epäileväisiä Shipatshevin suhteen. Hän ei ole pystynyt vakiinnuttamaan asemaansa Vegasin rosterissa. Osalla joukkueista kysymysmerkkejä herää siitä, että Shipatshevilla on kahden vuoden sopimus, minkä myötä häntä ei voi kokeilla pelkällä lyhyellä säteellä, McKenzie aloitti.

– Monet ovat olleet valmiita siihen, että he voivat ottaa Shipatshevin itselleen, mikäli Vegas pitää osan venäläissentterin palkasta itsellään. Tällä hetkellä Vegas ei ole ollut innostunut tuosta, eikä heidän tarvitsekään olla. Noh, nyt Vegas käski hänet farmiin, missä 30-vuotias Shipatshev ei halua pelata. Tämä taas saattaa johtaa siihen, että hänet asetetaan pelikieltoon ja lopulta hän kysyy seuralta sopimuksen purkua, minkä myötä hän voi palata takaisin Venäjälle ja pelata olympialaisissa.

– Tai sitten hän menee AHL:ään ja yrittää sopeutua paremmin Pohjois-Amerikan peliin, McKenzie pyöritteli.

LeBrunin mukaan Shipatshevin agentti Svoboda on tehnyt aktiivisesti töitä treidiä varten.

– Svoboda on puhunut lukuisten eri seurojen kanssa selvittääkseen sen, että onko Shipatsheville aidosti kysyntää. Mitä itse olen kuullut, niin kysyntä on ollut aika rajallista. Yksi seura on osoittanut pientä kiinnostusta, mutta en ole varma, että onko treidi oikeasti mikään hirveän iso mahdollisuus, LeBrun pyöritteli.

Tällä kaudella Shipatshev on pelannut kolme NHL-ottelua, joissa hänelle on merkattu tehot 1+0.

Viime kaudella KHL:ssä taitava venäläishyökkääjä iski peräti 77 (26+50=76) tehopistettä SKA:lle. Hän on tuttu näky myös Venäjän maajoukkueen puolelta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!