Jokerien voittoputki jääkiekon KHL-liigassa katkesi 15 voiton jälkeen.

Jokerit oli lähellä tehdä syksyn kiekkosensaation KHL:n huippukamppailussa Pietarissa, mutta sarjaa johtava SKA vei lopulta voiton jatkoajalla maalein 4-3. Voittomaalin iski todellinen venäläinen kiekkolegenda Pavel Datsjuk (kuvassa) ajassa 61.01.

Jokerit johti ottelua kolmeen otteeseen, mutta aina SKA tuli tasoihin ja lopulta ohi.

Ottelun avauserä oli maaliton, mutta kamppailun puolivälin jälkeen alkoi tapahtua. Alle kymmenessä minuutissa maaliton tilanne vaihtui 2–2-tasalukemiin. Toisen erän maaleista vastasivat Jokerien Mika Niemi ja Niklas Jensen sekä SKA:n Sergei Shirokov ja Vjatsheslav Voynov.

Kolmannessa erässä Antti Pihlström vei Jokerit taas johtoon. Reilut kolme minuuttia ennen loppua Jokerien avausmaalin tehnyt Mika Niemi sai jäähyn, ja Sergei Kalinin tasoitti ylivoimalla toisen lajilegendan Ilja Kovaltshukin loistavasta poikittaissyötöstä. Tasoitusmaali syntyi ajassa 57.58.

SKA on pelannut tällä kaudella 25 ottelua eikä ole hävinnyt yhtään varsinaisella peliajalla.

Jokerit kohtaa maanantaina kotiottelussa Lokomotiv Jaroslavlin.