Arizona Coyotesin maalilla Antti Raanta hurmasi debyytissään, kun häneltä nähtiin lukuisia isoja torjuntoja Vegas Golden Knightsia vastaan.

Kyseisen kotiottelun jälkeen Raanta koki kuitenkin romahduksen, kun toisessa Golden Knights -kohtaamisessa hänet tykitettiin vaihtoon hieman yli kuudessa minuutissa.

Tämän jälkeen suomalaisvahti palasi kehiin ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Raannan kohdalla taisto päättyi kuitenkin ensimmäiseen erätaukoon. Coyotesin mukaan suomalaisvahti koki alavartalovamman, mikä veti hänet sivuun.

Coyotesin päävalmentajan Rick Tocchetin mukaan Raannan tilannetta seurataan päivittäin.

Tocchetilta tuli kuitenkin varsin rajua vihjailua Raannan suuntaan.

– En sano, etteikö hän olisi ollut kunnossa… mutta sitä on oltava iskussa, kun kausi lähtee liikkeelle. Joskus näitä loukkaantumisia on pakko kyseenalaistaa, Tocchet laukoi.

Vielä viime kaudella Pittsburgh Penguinsin apuvalmentajana toimineen Tocchetin puheenvuoro oli varsin sekava. Vihjailusta saattoi kuitenkin päätellä sen, ettei Tocchet ole täysin tyytyväinen Raannan fyysiseen iskukykyyn.

– En sano tätä suoraan hänen kohdallaan, vaan sanon yleisesti. Tämä on kova sarja ja sitä pitää olla ahkera ihan kaiken suhteen, Tocchet jatkoi vihjailuaan.

Coyotes on seuraavan kerran kehissä ensi yönä, kun se kohtaa Boston Bruinsin. Ottelu lähtee liikkeelle Suomen aikaan kello 04.