NHL-peluri väänsi kättä Jarmo Kekäläisen kanssa ja sai tylyn löylytyksen – ”Se oli rikos nuorelta pelaajalta”

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Josh Anderson aiheutti melkoisen kohun NHL-kauden alussa, kun hän ei päässyt Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen kanssa yhteisymmärrykseen uudesta NHL-sopimuksesta.

23-vuotias Anderson halusi ehdottomasti yhden vuoden mittaista ja 0,7 miljoonan dollarin arvoista halpaa sopimusta, mutta Blue Jackets ei suostunut siihen, vaan halusi kiinnittää lupaavan hyökkääjänsä pidemmäksi aikaa.

Anderson ”uhkaili” Blue Jacketsia matkaamalla Sveitsiin harjoittelemaan ja vaatimalla jopa siirtoa pois (jonka Kekäläinen kielsi välittömästi) Columbuksesta.

Kekäläinen sai lopulta tahtonsa läpi, ja Anderson allekirjoitti lokakuun alussa kolmen vuoden mittaisen ja 5,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Andersonin leirin ehdottama sopimus olisi ollut lyhyellä tähtäimellä halvempi Blue Jacketsille, mutta nuoren pelaajan arvo kasvaa merkittävästi, mitä enemmän vuosia sopimuspaperissa on.

Blue Jacketsin suorapuheinen päävalmentaja John Tortorella ei ollut mielissään nuoren hyökkääjän sopimussekoiluista.

– ”Andylla” on aina ollut muutama piste minun kirjoissani. Mielestäni hänestä tulee aivan helvetinmoinen pelaaja, mutta hän oli vain typerä kauden alussa, Tortorella lataa Blue Jacketsin verkkosivujen toimittajan Brian Hedgerin mukaan.

– Mielestäni hän oli tyhmä ja hänen vahtaamisensa oli typerää. Tämä on kaveri, joka pystyy etenemään minne vain urallaan – minuutinkin jättäminen väliin harjoitusleiriltä on rikos. En yritä haukkua ihmisiä. Se vain on rikos nuorelta pelaajalta jättää minuuttikin väliin NHL-leiriltä. Erityisesti hänen kohdallaan, kun tietää, minkälainen pelaaja hän voisi olla. Se vaivaa minua, kokenut valmentaja jatkaa.

Anderson tappeli viime yön Boston Bruins -ottelussa pakkikolossi Zdeno Charaa vastaan, ja sen Tortorella pani erityisesti merkille.

– Hän saa silti isot pisteet tuota kaveria (Charaa) vastaan tappelemisesta, Blue Jackets -luotsi sanoo.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.