Jokerit jatkaa loistavasti alkanutta kauttaan sunnuntaina, kun se kohtaa kotiottelussa Severstal Tsherepovetsin.

Helsinkiläisten kauden alku on ylittänyt kaikki odotukset. Tässä muutama tilastofakta, joiden valossa joukkueella tuskin on edessään isoja notkahduksia:

– Jokerit on kahdeksan ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkue on menettänyt ainoastaan yhden sarjapisteen. Joukkue on KHL:n läntisessä konferenssissa kolmantena, vaikka sillä on vähemmän otteluita pelattuna kuin muilla kärkiseuroilla.

– Näiden kahdeksan pelin aikana joukkue on päästänyt ainoastaan 11 maalia omiin. Koko kauden aikana Jokereita vastaan on tehty 19 maalia 12 ottelussa, mikä on vähiten koko sarjassa.

– Jokerit on tehnyt 12 ottelussaan loistavat 19 ylivoimamaalia. Joukkueen käsittämätön ylivoimaprosentti 35,4 on koko sarjan paras. Kyllä, parempi kuin SKA Pietarilla (34,2).

– Jokereilla on vain kaksi pelaaja, joilla on plus-miinus-tilasto miinuksella: Jesper B Jensen (-1) sekä Masi Marjamäki (-1), joka on tosin pelannut vasta kolmessa ottelussa.

– Ykkösvahti Ryan Zapolski on pelannut loistavasti, mutta myös joukkue hänen edessään puolustaa tiiviisti. Zapolski on joutunut ainoastaan yhdessä ottelussa tällä kaudella torjumaan yli 30 laukausta.

Jokerien kokoonpano sunnuntaina: