Liigakierroksen todellinen pommi jysähti Turussa. Lähes yksimielisesti ylivoimaiseksi mestarisuosikiksi nimetty, harjoituskauden tappioitta porskuttanut Tappara jäi TPS:n käsittelyssä alusta asti täysin vastaantulijaksi.

Ilkka Heikkinen täräytti kahden miehen ylivoimalla TPS:n johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen, ja 12 minuutin täytyttyä Otto Nieminen lisäsi turkulaisten johtoa.

Toisessa erässä illan juhlakalu, 500. liigaottelunsa pelannut Ilkka Pikkarainen (kuvassa) teki Tepsin kolmannen, ja Jasper Lindsten taiteili ylivoimalla jo 4–0 Ilari Filppulan ja Heikkisen esityöstä. Videon illan namupalasta voit katsoa tästä Liigan linkistä.

Päätöserässä sekä Heikkinen että Lindsten osuivat toistamiseen. Tapparan lohdutusosumista vastasivat Matti Järvinen ja Aleksi Salonen.