TV-jätti suunnittelee tylyä kuittia NHL:lle – ”Symbolisesti näyttävät keskaria”

© Kuva: Getty Images

Kuten jo aiemmin tuli ilmi, NHL ei lähde ensi helmikuussa järjestettäviin talviolympialaisiin Etelä-Koreaan.

Liiga on kieltänyt pelaajia osallistumasta turnaukseen.

Taustalla on ollut erinäköisiä tekijöitä. NHL ei ole ollut innostunut muun muassa Etelä-Koreasta markkinarakona. Tämä taas on verhottu vakuutus- ja muiden kuluselitysten taakse. Yksi pointti on ollut myös se, ettei NHL halua mennä kolmen tai neljän viikon tauolle olympialaisten ajaksi.

Päätöksestä on tulossa kuitenkin seurauksia.

– Mitä moni ei välttämättä tiedä, niin NHL menee kaikessa hiljaisuudessa täysin tauolle NBC:n kaikissa lähetyskanavissa helmikuun 7. ja 26. päivän ajaksi. Viime kaudella NBC ja NBCSN näyttivät yhteensä 20 ottelua kyseisen ajanjakson aikana, New York Postin toimittaja Larry Brooks kertoi.

Tämä on varsin merkittävä liike, sillä NBC omistaa NHL:n televisio-oikeudet USA:ssa.

– He (NBC) näyttävät symboolisesti keskaria NHL:n komissaarille Gary Bettmanille ja johtokunnalle, jotka olivat tämän päätöksen takana. NBC:lle olympialaiset ovat erittäin tärkeässä asemassa, Brooks käy läpi.

NHL on käynyt keskusteluja asiasta NBC:n kanssa. Mediajätti on kuitenkin ilmoittanut NHL:n johdolle, ettei sen kanavilla tulla näyttämään NHL:ää olympialaisten aikana.

Tämä taas on paha takaisku liigalle, sillä yksi olympiapäätöksen taustaidea oli nimenomaan se, että NHL pystyy tarjoamaan pelejä fanien nähtäväksi ilman sen suurempia taukoja.

Nyt tarjonta kokee pahan kolauksen valtakunnallisella tasolla USA:ssa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.