Jokerien kausi KHL:ssä jatkui keskiviikkona voitokkaalla Admiral-ottelulla. Peräti kahdeksan pelin vieraskiertueen saldo oli lopulta upeat 17 pistettä. Ennen keskiviikon iltapelejä helsinkiläiset miehittivät läntisessä konferenssissa kolmatta sijaa.

– Ollaan tyytyväisiä peräkkäisiin voittoihin, ja lopussa puristettiin voitto kotiin, joukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tiivisti Jokerien kotisivujen Soundcloud-haastattelussa.

Helsinkiläisten pitkä reissu sujui siis upeasti. Tulokset tyydyttivät Jalosta, mutta pelaamisessa on ymmärrettävästi vielä tekemistä.

– Kyllä tästä pitää kiitettävä antaa. Oli kahdeksan vieraspeliä ja kuusi voitettiin. Erinomainen startti tuloksellisesti.

– Pelaamisessa on paljon vielä työmaata. Perusrunko alkaa olla kohdallaan ja pelin rakenne aika hyvä. Kyllä meitä on tällä hetkellä aika vaikea voittaa.

Jokerien kausi jatkuu lauantaina kotijäällä. Ennen Helsingin peliä edessä on pitkä matkustus Suomeen.

– Koneessa pitää yrittää nukkua. Torstaipäivä levätessä ja perjantaina takaisin talkoisiin. Lauantaina päästään korkkaamaan kotikenttä, mikäs sen hienompaa, Jalonen pohti.