Edmonton Journal kertoo artikkelissaan, että joukkueen taustahahmojen mukaan Jussi Jokinen ja Jesse Puljujärvi viilettäisivät harjoitusleirillä samassa ketjussa sentterinään kanadalaistähti Ryan Nugent-Hopkins.

– On todella mahdollista, että tämä tapahtuu jo harjoitusleirillä. Hän (Jokinen) on eräänlainen kypsä valmentaja. Hän voisi olla hieno roolimalli Jessen lähellä, päävalmentaja Todd McLellan muotoili sivuston jutun mukaan.

Konkari Jokinen pystyisi auttamaan Puljujärveä siis yhä lähemmin. Viime kaudella NHL:ssä debytoinut suomalaislupaus kaipaa kommenteista päätellen edelleen ”mentoria” rinnalleen.

– Jesse on yhä huolissaan pelinsä kanssa. Jussi voi kertoa Jesselle rentoutumisesta. Toivomme, että he voivat täydentää toisiaan.

Oilersissa on käsillä positiivinen pulma, sillä joukkue on saamassa kasaan jopa kolme ketjua, jotka voivat tehdä tulosta.

Edmontonin GM Peter Chiarelli kertoi sivuston mukaan aiemmin TSN:lle joukkueen tämänhetkisistä ketjuista. Nyt joukkueen kirkkaimpiin tähtiin kuuluvat Connor McDavid ja Nugent-Hopkins eivät esimerkiksi hyökkäisi samassa ketjussa.

– Sanoisin, että se on vaihtoehto. Se on jotain, mistä olemme keskustelleet, mutta emme kovin syvällisesti juuri nyt. Nuge aloittaa keskushyökkääjänä. Olen tyytyväinen hänen tekemiseensä sentterinä, päävalmentaja McLellan valaisi.

Muista suomalaisista Iiro Pakarinen ei ainakaan toistaiseksi mahdu neljään ensimmäiseen hyökkäysketjuun.