Panthersin mennyt kausi NHL:ssä oli sysimusta – ainut hyvä asia voi kääntää kelkan täysin eri suuntaan!

© Kuva: Getty Images

SunSentinel tylyttää Florida Panthersia artikkelissaan. Jutun mukaan joukkueen kannalta viime kauden paras asia oli se, että Dale Tallon palasi yhden välivuoden jälkeen pantteripaitojen GM:ksi.

Nyt joukkue uusien tuulien puhaltaessa on nuorentunut roimasti. GM näkee uuden päävalmentajan Bob Boughnerin (kuvassa) olevan nykyaikainen valmentaja, jonka yhteistyö nuoren joukkueen kanssa voisi toimia.

Tämä onkin toivottavaa.

Panthersissa luotetaan nuoriin laajasti niin kentällä kuin penkin takana, sillä he hyvin todennäköisesti kantavat ensi kaudella suurta roolia.

Tallon oli sanonut, että kesän tavoitteena oli saada kasaan nuorempi ja nopeampi joukkue.

Sivuston mukaan menestys riippuu lahjakkaista nuorista hyökkääjistä, eli esimerkiksi Aleksander Barkovista, Jonathan Huberdeausta ja Nick Bjugstadista. Uusilla tulokkailla, eli Henrik Haapalalla, Jevgeni Dadonovilla ja Radim Vrbatalla on myös paljon näytettävää.

Nämä eivät ole ainoita pelaajia, joiden panosta joukkue tarvitsee. Sebastian Repo ja KHL:ssä pelannut Maxim Mamin ovat saaneet useiden kausien ajan kokemusta eurooppalaisista huippusarjoista, joten he voivatkin saada ensimmäisiä maistiaisia NHL:stä ensi kaudella.