Colorado Avalanchen tähtisentteri Matt Duchene odottelee yhä treidiä.

Duchene päätti liittyä mukaan Avalanchen harjoitusleirille, kun liikkeitä ei näkynyt sen alla.

Leirillä Duchene on yrittänyt taistella vaikean tilanteen keskellä.

TSN:n toimittajan Darren Dregerin mukaan tilanne on pahasti jumissa.

– Monet seurat ovat osoittaneet kiinnostusta ja ovat kyselleet hänestä Avalanchen GM:ltä Joe Sakicilta. Jopa kahdeksan eri seuraa on osoittanut kiinnostusta, kun laskee mukaan viime päivät. Mikään näistä seuroista ei ole kuitenkaan saanut sellaista tunnetta, että he voisivat saada Duchenen.

Dreger vahvasti Ottawa Sunin toimittajan Bruce Garriochin tiedot siitä, että Ottawa Senators on ollut yksi aktiivisimmista Duchenen tavoittelijoista.

– He ovat olleet aggressiivisia, mutta myös heille on jäänyt kuva siitä, ettei Duchene meinaa irtoa.

– Sama osuu Montrealiin (Canadiens), Calgaryyn (Flames), Vancouveriin (Canucks), Los Angelesiin (Kings), Nashvilleen (Predators) ja Columbukseen (Blue Jackets), Dreger luetteli.

Sakic on ollut kovien paineiden äärellä, sillä Avalanchen edellinen iso vaihtokauppa meni pahasti pieleen. Kanadalainen tähtihyökkääjä Ryan O’Reilly kaupattiin kesällä 2015 Buffalo Sabresiin, josta toiseen suuntaan tulivat muun muassa Mihail Grigorenko ja Nikita Zadorov. Näistä Grigorenko pelaa tällä kaudella KHL:ssä ja Zadorov oli pitkien, varsin ongelmallisten sopimusneuvotteluiden keskellä.